Известие

Collapse
No announcement yet.

Крушки километраж?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Може и да свети. Аз смених и на оборотмера вчера, че новите светеха по силно. Старите бяха почернели. Сега и на малките уреди трябва да сменя, че и те светят слабо. Там същите ли са да не отварям първо да гледам?
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
      Може и да свети. Аз смених и на оборотмера вчера, че новите светеха по силно. Старите бяха почернели. Сега и на малките уреди трябва да сменя, че и те светят слабо. Там същите ли са да не отварям първо да гледам?
      Същите са, 4 или 5 бяха.

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
      С диодни няма ли да свети по-добре?
      Съмнявам се, вътре е със световоди и се изисква разсеяна светлина. Светодиодите светят насочено
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Смених ги вече аз. Изкупих на магазина крушките. По левче на парче на Хела. W5/1,2W

Comment

И аз днес смених 4бр. крушки (2 на километража, една на горивомера и една на часовника). На километража беше изгоряла само едната, но прецених, че ще е по-добре да ги сменя двете, за да светят еднакво - знам от опит, че новите светят по силно още от Брава-та На часовника смених само едната, защото мястото е малко и не се забеллязва разликата
          Крушките които си купих бяха NARVA, от Кауфланд - по 2бр. в опаковка (1,19лв.)
          Незнам защо имаше толкова много винтове по средната конзола Може би носач се сваля по-бързо от смяна на изгоряла крушка по уредите по средната конзола (това за вътрешния фейслифт)
          Alfa Romeo 156SW 2.4JTD 2003 Distinctive
          Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
            С диодни няма ли да свети по-добре?
            Имаше тема, където се дискутираше смяната на крушките на врътките на климатика със светодиоди.
            Имаше мнение, че светят доста по-силно и дразнят вечерно време. Но от друга страна - силата на светене може да се регулира... Който има свободно време и здрави нерви нека сподели ...
            Alfa Romeo 1.8 TS `98
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
              Имаше тема, където се дискутираше смяната на крушките на врътките на климатика със светодиоди.
              Имаше мнение, че светят доста по-силно и дразнят вечерно време. Но от друга страна - силата на светене може да се регулира... Който има свободно време и здрави нерви нека сподели ...
              Да, за врътките знам. Аз имах диоди, но не ми сложиха съпротивления и изгоряха за 1 седмица. Определено не ме дразнеха вечерно време.
              sigpic
              Subaru Legacy 3.0 H6
              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
              0888 511 533 - Бонев

Comment

Трябва да ги смениш всичките , иначе ще има разлика
                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                sprint tropheo
                155/1.8
                156/2.0 Selespeed

Comment

И аз онзи ден сменях крушка на километража. Който се чуди как става, добре е обяснено в този пост:

http://forum.alfa156.net/forum/forum...TID=17444&PN=1

Във варна има такива 1.2V на Гарвана ДО ОМВ-то под мир за по 50 ст. парчето.
                  Alfa 156 SW 2.4 JTD 150hp

Comment

Първоначално публикувано от t_bozhikov Покажи съобщение
                    И аз онзи ден сменях крушка на километража. Който се чуди как става, добре е обяснено в този пост:

http://forum.alfa156.net/forum/forum...TID=17444&PN=1

Във варна има такива 1.2V на Гарвана ДО ОМВ-то под мир за по 50 ст. парчето.
                    Обяснено е, но за тези без фейслифт. От опит казвам че при фейслифта, смяната може да стане и без да се махат напълно пластмасите на средната конзола. Само се вади CD-то, леко се накланят пластмасофите кори напре и се вадят уредите. Малко пипкаво, но става
                    Alfa Romeo 156SW 2.4JTD 2003 Distinctive
                    Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                      Смених ги вече аз. Изкупих на магазина крушките. По левче на парче на Хела. W5/1,2W
                      Брато внимавай аз съм питал и ми казаха че хелла не произвежда сама този модел - някой го прави за тях - демек следи си таблото да не стане раховец
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ами... чак пък раховец Не греят повече от оригиналните ако това имаш предвид. Пипах ги на ръка почти не се усеща топлина. Знам за това щото патих на работа с една машина така. Слагах такива крушки по табллто но на друг производител и се стопиха бутоните.

Comment

как се вади целия цокъл ?

Comment

Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщение
                            как се вади целия цокъл ?
                            Завърташ обратно на часовника на четвърт оборот и дърпаш Крушката се вади също с дърпане.
                            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

а има ли специален бушон за дисплейчето за изминати километри че след като смених крушката то не работи?

Comment

Има крушка и зад него. Или си я изгорил като си я бутал или си я разместил и не контактува добре.

Comment

Working...
                                X